Medlem af Danske Anlægsgartnere

Detaljeorienteret håndværk

​Konkurrencedygtige priser

Betonstøbning udføres professionelt

Har du brug for professionel støbning af fundament, sokkel eller beton? 

Hos vores anlægningsfirma tilbyder vi at udføre professionel betonstøbning – som underentreprenør for større virksomheder eller for private i Store Heddinge, Køge, Stevns og omegn.

Uanset hvad I har behov for i forbindelse med en enkelte støbeopgave, kan vi hjælpe vi tilbyder blandt andet støbning af fundament til dit nybyggeri.

Bestonstøbning udføres kvalitetsbevidst

Vi går altid højt op i at overholde aftaler og tidsfrister. 

Det samme gælder naturligvis i forbindelse med betonarbejde, da vi især er opmærksomme på, hvor vigtigt dette er, idet andre faggrupper (og/eller private) ofte venter på at komme til efterfølgende.​

Med en kompetent medarbejderstab med erfaring inden for betonstøbning varetager vi en lang række forskellige opgaver på området.

Som professionel entreprenør har vi gode samarbejdspartnere, som vi gerne trækker på i forbindelse med dit projekt – og ikke mindst i forbindelse med støbearbejdet om nødvendigt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit støbearbejde

Hos Emil Andersen udarbejder vi altid seriøse og realistiske tilbud – også på betonstøbning. Vi leverer altid kvalitet, så vores kunder får lyst til at vende tilbage en anden gang.

Du er velkommen til at kontakte os ved at skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com eller ringe på telefon 29 80 43 84 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os