Medlem af Danske Anlægsgartnere

Detaljeorienteret håndværk

​Konkurrencedygtige priser

Anlægning af indkørsel efter dine ønsker og behov

Drømmer du om en ny, vedligeholdelsesfri og ikke mindst flot indkørsel belagt med fliser? Så kan vi hos anlægsgartnerfirmaet Emil Andersen i Store Heddinge hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med anlægning af indkørsel af forskellig art for kunder i Køge, Stevns og omegn, og vi arbejder både for private kunder samt erhverv.

Vi lytter altid til dine ønsker

Anlægning af indkørsel kan foregå på flere forskellige måder alt efter dine ønsker og behov i forhold til udseende, funktionalitet og så videre. Vi kan for eksempel tilbyde lægning af fliser eller blot anvende grus, 

Det er helt op til dig, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dig og din bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på anlægning af indkørsel

Skal du have anlagt en ny indkørsel, og vil du være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat? Så kontakt os hos Emil Andersen. Fortæl os omkring din opgave, og vi vil give dig et uforpligtende og realistisk tilbud på en god pris.


Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på telefon 29 80 43 84 eller skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål.

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os