Medlem af Danske Anlægsgartnere

Detaljeorienteret håndværk

​Konkurrencedygtige priser

Anlæg af græsplæne udføres efter dine ønsker

Skal du have anlagt en ny græsplæne i haven? Så kan vi hos anlægsgartnerfirmaet Emil Andersen i Store Heddinge hjælpe dig. 

Vi udfører anlæg af græsplæne for privatpersoner, grundejerforeninger, det offentlige, virksomheder og institutioner i blandt andet Køge, Stevns og den øvrige del af Sjælland.

Store og små opgaver udføres

Vi har mange års erfaring med anlæg af græsplæne og meget andet anlægsarbejde, og vi kan derfor også udføre lige netop din opgave, uanset om der er tale om en stor eller mindre opgave.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på anlæg af græsplæne

Skal vi anlægge din nye græsplæne, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig, samt hvilken pris vi kan anvise.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven, taget størrelsen og omfanget i betragtning, så du har en realistisk forventning omkring tidsramme og pris.


Ring til os på telefon 29 80 43 84 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med anlæg af græsplæne. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os