Medlem af Danske Anlægsgartnere

Detaljeorienteret håndværk

​Konkurrencedygtige priser

Anlæg af ny græsplæne: Lad os stå for anlægning af græsplæne efter dine ønsker

Skal du have anlagt en ny græsplæne i haven? Så kan vi hos E.A Anlæg i Store Heddinge hjælpe dig. Vi står for anlægning af græsplæne for privatpersoner, grundejerforeninger, det offentlige, virksomheder og institutioner i bl.a. Køge og Stevns samt den øvrige del af Sjælland.

Vi udfører både store og små opgaver i forbindelse med anlæg af græsplæne

Vi har mange års erfaring med anlæg af græsplæne og meget andet anlægsarbejde. Vi kan derfor også udføre lige netop din opgave, uanset om der er tale om en stor eller en mindre opgave.

Vi kan stå for nyanlæg, men vi kan også tilbyde en omlægning af græsplæne, hvis du ikke allerede er helt tilfreds med den, du har. Når vi står for en anlæggelse af græsplæne, så er det efter dine ønsker. Vi tilbyder både at så almindeligt græs, men vi kan også stå for udlægning af rullegræs – det er helt op til dig, hvad du vælger. Du kan læse mere om lægning af rullegræs.

Hvad koster en ny græsplæne?

Hvad end du ønsker en helt ny græsplæne eller en reparation af den nuværende, så sidder du sikkert med spørgsmål som hvad koster det at anlægge græsplæne?

Vores priser for anlægning af græsplæne afhænger af flere faktorer, hvorfor vi ikke her kan skrive en fast pris. 

Først og fremmest afhænger det bl.a. af, om du skal have sået nyt græs eller have lagt rullegræs. Dernæst vil prisen afhænge af, hvor stor en græsplæne, du skal have sået eller anlagt.

Når vi kender til din opgave, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på anlægning af en ny græsplæne, hvor størrelsen og omfanget er taget i betragtning, så du har en realistisk forventning omkring tidsramme og pris. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med anlæg af græsplæne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på anlægning af græsplæne

Skal vi stå for anlægning af græsplæne hos dig? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig samt hvilken pris, du kan forvente, hvis du skal have anlagt en ny græsplæne.

Kontakt os på telefon 29 80 43 84 og hør mere eller skriv til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med anlæg af græsplæne.

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os