Medlem af Danske Anlægsgartnere

Detaljeorienteret håndværk

​Konkurrencedygtige priser

​Nedrivning af hus, sommerhus og andre bygninger

Har du en bygning, som du skal have revet ned på din grund? Så er du kommet til det rette sted. Hos E.A Anlæg har vi en entreprenørafdeling, som kan udføre mange forskellige former for nedrivningsarbejde, og vi varetager derfor også gerne nedrivning af dit hus, sommerhus eller en tredje type bygning på din grund.

Vi løser opgaver i forbindelse med nedrivning i Køge, Store Heddinge, Stevns samt andre områder. Har du en opgave til os, hører vi derfor meget gerne fra dig. Vi har en omfattende maskinpark, som sikrer, at vi altid har de nødvendige redskaber og maskiner til at kunne udføre din opgave hurtigt og effektivt. Derudover lægger vi stor vægt på at løse opgaven til den aftalte tid og at levere god service undervejs i hele forløbet.

Hvad koster nedrivning?

Vores priser på nedrivning afhænger bl.a. af, hvor stor en bygning du skal have revet ned, og hvor lang tid opgaven kommer til at tage os.​

Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud til vores kunder, så de altid på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dem.

Kontakt os for en pris på nedrivning

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop den nedbrydning, som du har behov for at få udført, så skal du endelig bare tage kontakt til os. 

Det kan du med fordel gøre ved at ringe til os i dag på telefon 29 80 43 84, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Derefter vender vi tilbage til dig indenfor ganske kort tid.

Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores nedrivningsarbejde.​

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os