​ Medlem af Danske Anlægsgartnere

​  Detaljeorinteret håndværk

✓  Konkurrencedygtige priser

Planteservice for firmaer og kontorer

Hos Erik Andersen tilbyder vi professionel planteservice for firmaer og kontorer i Store Heddinge, Køge, Stevns og omegn.

Salg og levering af indendørs beplantning

Vi tilbyder blandt andet levering af indendørs beplantning, som kan bruges i virksomheden eller på kontoret. Derudover tilbyder vi også vedligeholdelse i forbindelse med vores planteservice, så I selv slipper for vedligeholdelsesarbejdet forbundet med planterne.

Vi har mange års erfaring som faglært anlægsgartner, og vi har derfor et indgående kendskab til, hvordan planter bør sammensættes, og hvad der skal til for at skabe de mest optimale betingelser for, at planten trives og kan vokse.​

Vi tilbyder derfor også råd og vejledning i forbindelse med valget af de helt rigtige planter til kontoret alt afhængigt af jeres behov og ønsker til planterne.

Kontakt os og hør mere om vores planteservice

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores planteservice indebærer, og hvad din virksomhed kan få ud af at benytte sig af netop denne service, eller har du brug for priser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 29 80 43 84 eller skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.​

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os