Medlem af Danske Anlægsgartnere

Detaljeorienteret håndværk

​Konkurrencedygtige priser

Lægning af rullegræs sikrer dig en flot græsplæne indenfor kort tid​

Kunne du tænke dig at få lagt en ny græsplæne, men har du ikke lyst eller tålmodighed til at vente på, at græsset gror op og danner et tæt græstæppe? Så findes der heldigvis en anden og meget populær løsning, nemlig rullegræs - og det kan vi hjælpe dig med at få lagt ud på din grund. 

Hos E.A Anlæg tilbyder vi professionel lægning af rullegræs hos private husejere og erhvervskunder i bl.a. Køge, Store Heddinge og i resten af Stevns.

Hvor lang tid tager det at få en færdig og brugbar græsplæne?

Vi tilbyder både at så almindelig græs samt udlægning af rullegræs. Rullegræs har den fordel, at græsplænen er klar til brug allerede ca. ti dage efter udlægningen. 

Til gengæld må græsset ikke betrædes i de første ti dage. Ved almindelig såning af græs tager det længere tid at få en brugbar græsplæne.

Rullegræs er den ideelle løsning til nyanlæg eller omlægning

Der går kun ca. ti dage fra udlægningen, til den færdige græsplæne kan tages i brug.

Derfor er rullegræs en rigtig god løsning til dig, der skal omlægge din græsplæne eller til dig, der har fået bygget et nyt hus og mangler at få etableret en flot have med bl.a. en græsplæne.​

Hvad koster det at få lagt rullegræs?

Vores priser på lægning af rullegræs afhænger i høj grad af, hvor stor en græsplæne du skal have anlagt. 

Vi tilbyder dog en billig pris pr. m2, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til det samlede areal, der skal lægges færdiggræs på.

Kontakt os og få en pris på lægning af rullegræs

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 29 80 43 84 eller skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lægning af rullegræs på din grund.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Skal vi kontakte dig?

Ønsker du at få kontakt af os, så udfyld venligst formularen.
​Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

E.A Anlæg

CVR: 32212891

Kontakt os