Entreprenør i Køge, Stevns, Faxe og omegn

Entreprenør udfører alt entreprenørarbejde

Skal du bruge en dygtig entreprenør? E.A. Anlæg er et erfarent entreprenørfirma i forbindelse med anlægs-, belægnings- samt gartnerarbejde i Stevns, Køge, Rødvig, Haslev, Faxe, Herfølge og omegn.

Vi løser entreprenøropgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner, for hvem vi gerne varetager entreprisen fra start til slut, så har du en konkret opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Som entreprenør udfører vi følgende opgaver:

Moderne maskinpark gør os i stand til at klare alle entreprenøropgaver

Som entreprenør løser vi alle typer af opgaver i forbindelse med regulering af underbunden, forberedelse til byggeri samt indlægning af kloakker, dræn og belægning.

Vores maskinpark er omfattende og opdateret, hvilket vi mener bør være et krav til enhver moderne entreprenør. På denne måde kan vi løse alle opgaverne effektivt og optimalt for kunderne – og altid til tiden og med god service for øje.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit entreprenørarbejde

Har du brug for en entreprenør i Køge, Stevns, Faxe? Eller ønsker du et uforpligtende og realistisk tilbud fra vores entreprenør, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 29 80 43 84, eller du kan skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​K​ontakt os

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og sammen finder vi en tid, hvor vi kan komme forbi.

​02. Forventningsafstemni​ng

Vi køre​r ud til jer og besigtiger det pågældende område og udarbejder derefter et uforpligtende prisoverslag.

​03. Du modtager et tilbud

​​Efter mødet modtager du en mail med et godt tilbud. Accepterer​ du tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Skriv til os​

Grib chancen og få et tilbud på havearbejde i dag!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

null

Medlem af Danske Anlægsgartnere

null

Detaljeorienteret håndværk

null

Konkurrencedygtige priser