Støbning af fundament

Støbning af fundament og sokler til nybyggeri

Betonstøbning udføres professionelt

Har du brug for professionel støbning af fundament, sokkel eller andre former for betonstøbning? Hos E.A Anlæg har vi mange års erfaring med støbearbejde, hvor vi blandt andet kan støbe et fundament eller en sokkel i forbindelse med nybyggeri eller tilbygninger.

Vi har base på Stevns, men vi arbejder for kunder i hele Sydsjælland, herunder blandt andet i Køge, Ishøj, Greve, Rødvig, Haslev og Herfølge. Vi tilbyder at udføre professionel betonstøbning som underentreprenør for større virksomheder eller for private.

Kvalitetsarbejde udføres til tiden

Vi har et stort fokus på at udføre vores arbejde inden for den aftalte tidsramme, da vi ved, at der som regel er andre faggrupper, der skal til, efter vores arbejde med betonstøbning er udført. Derudover har vi en høj faglig stolthed, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

Med en kompetent medarbejderstab med erfaring inden for betonstøbning varetager vi en lang række forskellige opgaver på området. Vi tilbyder blandt andet:

  • ​Udgravning
  • ​Støbning af fundament
  • ​Støbning af sokkel
  • ​Støbning af gulv
  • ​Andre former for betonstøbning.

Som professionel entreprenør har vi gode samarbejdspartnere, som vi gerne trækker på i forbindelse med dit projekt – og ikke mindst i forbindelse med støbearbejdet om nødvendigt.

Hvad koster støbning af fundament?

Vores priser på støbning af fundament såvel som øvrige former for betonstøbning varierer fra opgave til opgave. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skal have udført støbearbejde, og du kunne tænke dig at få beregnet en billig pris på opgaven.

Beskriv gerne din opgave så udførligt som muligt, så vi kan give dig et realistisk og uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan med fordel ringe til os på telefon (+45) 29 80 43 84, men du kan også skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com eller benytte dig af vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi sikrer dig et professionelt resultat i højeste kvalitet, og du kan altid regne med, at vores arbejde bliver udført til den aftalte tid.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​K​ontakt os

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og sammen finder vi en tid, hvor vi kan komme forbi.

​02. Forventningsafstemni​ng

Vi køre​r ud til jer og besigtiger det pågældende område og udarbejder derefter et uforpligtende prisoverslag.

​03. Du modtager et tilbud

​​Efter mødet modtager du en mail med et godt tilbud. Accepterer​ du tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Skriv til os​

Grib chancen og få et tilbud på havearbejde i dag!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

null

Medlem af Danske Anlægsgartnere

null

Detaljeorienteret håndværk

null

Konkurrencedygtige priser