Nedrivning

Nedrivning af hus, sommerhus og andre bygninger

Har du en bygning, som du skal have revet ned på din grund? Så er du kommet til det rette sted. Hos E.A Anlæg har vi en entreprenørafdeling, som kan udføre mange forskellige former for nedrivningsarbejde, og vi varetager derfor også gerne nedrivning af dit hus, sommerhus eller en tredje type bygning på din grund.

Vi løser opgaver i forbindelse med nedrivning i Køge, Rødvig, Herfølge, Haslev og Stevns samt andre områder. Har du en opgave til os, hører vi derfor meget gerne fra dig. Vi har en omfattende maskinpark, som sikrer, at vi altid har de nødvendige redskaber og maskiner til at kunne udføre din opgave hurtigt og effektivt. Derudover lægger vi stor vægt på at løse opgaven til den aftalte tid og at levere god service undervejs i hele forløbet.

Hvad koster nedrivning?

Vores priser på nedrivning afhænger bl.a. af, hvor stor en bygning du skal have revet ned, og hvor lang tid opgaven kommer til at tage os.​

Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud til vores kunder, så de altid på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dem.

Kontakt os for en pris på nedrivning

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop den nedbrydning, som du har behov for at få udført, så skal du endelig bare tage kontakt til os.

Det kan du med fordel gøre ved at ringe til os i dag på telefon (+45) 29 80 43 84, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Derefter vender vi tilbage til dig indenfor ganske kort tid.

Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores nedrivningsarbejde.​

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​K​ontakt os

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og sammen finder vi en tid, hvor vi kan komme forbi.

​02. Forventningsafstemni​ng

Vi køre​r ud til jer og besigtiger det pågældende område og udarbejder derefter et uforpligtende prisoverslag.

​03. Du modtager et tilbud

​​Efter mødet modtager du en mail med et godt tilbud. Accepterer​ du tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Skriv til os​

Grib chancen og få et tilbud på havearbejde i dag!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

null

Medlem af Danske Anlægsgartnere

null

Detaljeorienteret håndværk

null

Konkurrencedygtige priser