Græsplæner

Anlæg af ny græsplæne: Lad os stå for anlægning af græsplæne efter dine ønsker

Skal du have anlagt en ny græsplæne i haven? Så kan vi hos E.A Anlæg i Stevns hjælpe dig. Vi står for anlægning af græsplæne for privatpersoner, grundejerforeninger, det offentlige, virksomheder og institutioner i bl.a. Køge, Rødvig, Haslev, Herfølge samt den øvrige del af Sydsjælland.

Vi udfører både store og små opgaver i forbindelse med anlæg af græsplæne

Vi har mange års erfaring med anlæg af græsplæne og meget andet anlægsarbejde. Vi kan derfor også udføre lige netop din opgave, uanset om der er tale om en stor eller en mindre opgave.

Vi kan stå for nyanlæg, men vi kan også tilbyde en omlægning af græsplæne, hvis du ikke allerede er helt tilfreds med den, du har. Når vi står for en anlæggelse af græsplæne, så er det efter dine ønsker. Vi tilbyder både at så almindeligt græs, men vi kan også stå for udlægning af rullegræs – det er helt op til dig, hvad du vælger. Du kan læse mere om lægning af rullegræs.

Hvad koster en ny græsplæne?

Hvad end du ønsker en helt ny græsplæne eller en reparation af den nuværende, så sidder du sikkert med spørgsmål som hvad koster det at anlægge græsplæne?

Vores priser for anlægning af græsplæne afhænger af flere faktorer, hvorfor vi ikke her kan skrive en fast pris.

Først og fremmest afhænger det bl.a. af, om du skal have sået nyt græs eller have lagt rullegræs. Dernæst vil prisen afhænge af, hvor stor en græsplæne, du skal have sået eller anlagt.

Når vi kender til din opgave, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på anlægning af en ny græsplæne, hvor størrelsen og omfanget er taget i betragtning, så du har en realistisk forventning omkring tidsramme og pris. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med anlæg af græsplæne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på anlægning af græsplæne

Skal vi stå for anlægning af græsplæne hos dig? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig samt hvilken pris, du kan forvente, hvis du skal have anlagt en ny græsplæne.

Kontakt os på telefon (+45) 29 80 43 84 og hør mere eller skriv til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med anlæg af græsplæne.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​K​ontakt os

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og sammen finder vi en tid, hvor vi kan komme forbi.

​02. Forventningsafstemni​ng

Vi køre​r ud til jer og besigtiger det pågældende område og udarbejder derefter et uforpligtende prisoverslag.

​03. Du modtager et tilbud

​​Efter mødet modtager du en mail med et godt tilbud. Accepterer​ du tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Skriv til os​

Grib chancen og få et tilbud på havearbejde i dag!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

null

Medlem af Danske Anlægsgartnere

null

Detaljeorienteret håndværk

null

Konkurrencedygtige priser