Indkørsel

Anlægning af indkørsel efter dine ønsker og behov

Drømmer du om en ny, vedligeholdelsesfri og ikke mindst flot indkørsel belagt med fliser? Så kan vi hos anlægsgartnerfirmaet E.A. Anlæg i Stevns hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med anlægning af indkørsel af forskellig art for kunder i Køge, Rødvig, Haslev, Herfølge og omegn, og vi arbejder både for private kunder samt erhverv.

Vi lytter altid til dine ønsker

Anlægning af indkørsel kan foregå på flere forskellige måder alt efter dine ønsker og behov i forhold til udseende, funktionalitet og så videre. Vi kan for eksempel tilbyde lægning af fliser eller blot anvende grus.

Det er helt op til dig, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde den helt rigtige løsning, der passer til dig og din bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på anlægning af indkørsel

Skal du have anlagt en ny indkørsel, og vil du være sikker på et flot og langtidsholdbart resultat? Så kontakt os hos Emil Andersen. Fortæl os omkring din opgave, og vi vil give dig et uforpligtende og realistisk tilbud på en god pris.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 29 80 43 84 eller skrive til vores e-mail eaanlaeg@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Nedenfor kan du læse vores procesforløb.

01. ​​K​ontakt os

Kontakt os enten på telefon, e-mail eller via ​vores kontaktformular, og sammen finder vi en tid, hvor vi kan komme forbi.

​02. Forventningsafstemni​ng

Vi køre​r ud til jer og besigtiger det pågældende område og udarbejder derefter et uforpligtende prisoverslag.

​03. Du modtager et tilbud

​​Efter mødet modtager du en mail med et godt tilbud. Accepterer​ du tilbuddet, aftaler vi opstart og laver en tidsplan for opgaven.

Skriv til os​

Grib chancen og få et tilbud på havearbejde i dag!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.​

null

Medlem af Danske Anlægsgartnere

null

Detaljeorienteret håndværk

null

Konkurrencedygtige priser